Тази неделя - Мис и Мистър Тинейджър Варна

Варна Лайф

15-05-2012, 20:04

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Шоу конкурса “Мис и Мистър Тийнейджър Варна 2012” ще се проведе на 20 май, неделя, от 16 часа, в двора на Варненската търговска гимназия “Г.Раковски”. 

Най-дългият тийнейджърски маратон не само за Варна,

а и за България - шоу конкурса “Мис и Мистър Тийнейджър Варна 2012” ще се проведе на 20 май, неделя, от 16 часа, в двора на Варненската търговска гимназия “Г.Раковски”.

Автор на конкурса е шоумена Кирил Аспарухов. Пръкнал се в подземията на ФКЦ в най-голямата за времето си дискотека “СИТИ КЛУБ” , през годините конкурсът се завъртя през залите на ФКЦ (зала 2 – месечни прояви, в зала 1 – финалният кръг) и физкултурните салони на варненските училища. От шест години по идея на Коста Базитов – зам. кмет на Варна, конкурса се провежда на открито в двора на Варненската търговска гимназия “Г. Раковски”.

Избраните 12 момичета и 12 момчета ще премерят сили в трите традиционни кръга на конкурса: спортно ежедневно облекло, осигурено от магазини “Ник на тъмно”, тест за интелигентност или “Полет на мисълта” с въпроси от жури, публика и водещ. Най-интересен е артистичния кръг, там тийнейджърите пеят, танцуват, рецитират, рисуват, правят скечове и т.н. В този конкурс няма кръг по бански!

Сред участниците преобладават 15 годишните – те са седем на брой, по петима участника са на възраст 16 и 17 години, трима са на 13 години, един на 14 и трима на 18. Като зодиакална принадлежност преобладават “Скорпионите” и “Стрелците” – по трима,”Овен”, “Лъв” и “Близнаци” – по двама и т.н.

Над половината от децата признават, че хобито им са танците и спорта, но има и такива, които се увличат по фотография, кино и театър, бийт бокс, коли.
В артистичният кръг телевизионните зрители и публиката ще видят изпълнения на акробатичен рокендрол и спортни танци, естрадни и народни изпълнения, бийт бокс и гайда, шоу с мотор и акробатични серии, брейк и превъплъщение на телевизионен водещ.

Наградният фонд е осигурен от Община Варна. Наградата на публиката гарантира Олимпийски клуб – Варна, Варненска и Велико преславска Митрополия, магазини СБА, пицарий Годзила, 411 маркетинг, Печатница Техноинжинеринг АБС, Захарен шоп арт “Краси Бекярова” и Галерия “Арт Маркони”.

В богатата забавна програма ще вземат участие тийн формации от Математическата гимназия “Д-р Петър Берон”.

Водещи на конкурса ще бъдат Мис “Южна перла 2011” – Алина Волканова, топ модел на Варна, и математикът Цветомир Светославов от МГ “Д-р Петър Берон”.

Съорганизатор на тийн проявата е Агенцията за модели “Каст Имидж Европа” на Кирилка Христова. Продуцент на конкурса е Кирил Вълчев СКАЛАТА, автор, сценарист и хореограф е Кирил Аспарухов – вечният тийнейджър на Варна.

Медийни партньори на събитието са Телевизия Черно Море, вестник Черно Море, вестник Труд, Вестник 24 часа, радио Браво, уеб сайт Топ Моделс и Варна утре.бг, Бургас утре.бг, Пловдив утре.бг.

И този конкурс ще бъде зрелищен, защото тийнейджърите на Варна знаят защо и как.