Нов летен хит с дъх на море

Варна Лайф

17-05-2012, 15:04

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Сексапилната блондинка Елица Лалова е готова с втория съвместен проект заедно с DJ Chocolate. Авторската песен с лятно звучене носи заглавието "Sunny beach" и е по музика и аранжимент на DJ Chocolate

Сексапилната блондинка Елица Лалова е готова с втория съвместен

проект с DJ Chocolate.

Авторската песен с лятно звучене носи заглавието "Sunny beach" е по музика и аранжимент на DJ Chocolate, а летния текст е дело на двамата изпълнители. Елица и DJ Chocolate.

Преди броени часове бе завършен монтажа на видео клипа към сингъла. Кадрите са заснети на 14 и 15 май в курорта „Златни пясъци“.

За снимачна площадка са използвани плажа и тересите на Хотел „Изгрев“, както и яхтата Lady Elly на LZ Yahting.

Участие в клипа взеха модела Ирина Янкова, танцьорите Стефани Иванова и Иво Пламенов, Мария Николова.

Стайлинга е дело на Златка Демирова, а грима на Кристина Славова. Видеото е реализирано с режисьорските умения на DJ Chocolate, който прави и монтажа на кадрите.

В организацията активно се включи и модния специалист и организатор на събития Десислав Димитров. Екипът още пази в тайна официалната премиера на видеото, но със сигурност ще бъде на брега на морето.

"Надяваме се песента да се хареса, дадохме цялата си любов към музиката, за да се получи хубав летен хит" - споделя Елица.

Това е вторият дует между Елица и DJ Chocolate. Първия излезе в началото на 2012 година със заглавие "Дай, дай", която също успя да се наложи, както се случва с всички песни на Елица.