В Банкя си измислиха кънтри фестивал

Варна Лайф

22-05-2012, 15:21

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Country West Fest 2012 – единственият по рода си у нас фестивал за кънтри музика и уестърн забавления ще забавлява посетителите на 9-ти и 10-ти юни. 

Кънтри, каубои и ретро автомобили ще окупират

Националния хиподрум в Банкя

Country West Fest 2012 – единственият по рода си у нас фестивал за кънтри музика и уестърн забавления ще забавлява посетителите на 9-ти и 10-ти юни.
Той ще бъде открит от кмета на град Банкя Рангел Марков , в събота по обяд.

Бандите Lilly of the West, Roy Sturn & Stetson, BOKO BLUES BAND, Калиана, Медикус и SEVI BAND ще забият на огромната, построена по случая сцена до Американската кръчма „Saloon“ - на хиподрума в Банкя.

Американецът Jeff Groves - певец, композитор и продуцент от Тексас е обещал музиката му да спре дъха им. За целта са подсигурени повече от 40 000 W звук и над 60 000 W светлина.

Организаторите от „Saloon“ и OBC Bulgaria – PR & Art Company обещават вечерта да е с нов сет, под впечатляващите светлинни ефекти, кънтри бандите да разтърсят отново околността.

Докосването до американския стил и начин на живот ще се подсилва от професионалното родео осигурено от www.western.bg. В същото време ретро автомобили и мотоциклети ще кръстосват хиподрума.

Те ще създадат истински „див, див“ парад. В духа на „Запада“ – от школата „Пътят на коня и лъка” ще демонстрират уменията си по стрелба от гърба на коня. В арсенала на събитието ще има много пистолети и оръжия, но мишената няма да са гостите на фестивала, а цели на изградения стрелкови манеж.

За радост на гастрономите - жарта в барбекютата разположени в околностите няма да угасва. Мокри барове ще отуляват жаждата на всички зажаднели посетители с алкохолни и безалкохолни напитки. Красивите момичета от балет „Веда джуниър“ ще танцуват Кан-кан, а хостеси ще играят с публиката на различни тематични игри.

Типично за „Дивия Запад” ще се проведе конкурс „Cowboy” и „Cowgirl” за тематично облекло. Всички са поканени да участват. Титлата ще спечелят най-атрактивните. Подготвени са и много забавления и изненади за децата.

Сред почетните гости на събитието се очаква да бъдат американския посланик у нас Джеймс Уорлик и българският каубой, легендата на нашето кино Джоко Росич. Поканени са представители на водещи американски институции.
Дрескод – каубойска шапка и уестърн аксесоари!

Билети за Country West Fest 2012 може да закупите на място. Те са на цена от 5 лв. Входът за деца е свободен.