Прелюбодейци на опашка пред КАТ

Новините

23-05-2012, 07:58

Снимка:

АРХИВ © ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

в.Монитор

Всичко от Автора

За да не пристигне електронният фиш със снимката вкъщи и да не я види законният съпруг или съпруга, водачите тичат до гишетата на КАТ да си платят глобите

Новите 8 супермодерни радара на КАТ хвърлиха в тих ужас шофьорите, които въртят любов с повече от един партньор, алармира „Монитор”.

Заради изключително качествените снимки, които правят новите устройства с 11-мегапикселова камера, на кадрите се вижда не само лицето на шофьора нарушител, но и кой му прави компания в колата. За да не пристигне електронният фиш със снимката вкъщи и да не я види законният съпруг или съпруга, водачите тичат до гишетата на КАТ да си платят глобите още преди фишът да е бил обработен и изпратен по пощата на адреса на собственика на автомобила. Обикновено неверните шофьори лъжели жените или мъжете си, че отиват някъде с приятели със семейната кола и изведнъж модерните радари били на път да им развалят алибито.

Водачите разбирали, че са заснети, защото камерите имали и светкавица, която премигвала, като минат със скорост над позволената. Най-често любовчиите били щракани в петък и събота, когато решавали да заведат тайните си половинки някъде за уикенда. Без да чакат да минат няколко седмици или месец, докато се обработи и изпрати фишът, още в понеделник гузните водачи се явявали в КАТ и настоявали да си платят глобата.