Софи Маринова: Животът продължава, догодина пак ще се явявам

Варна Лайф

25-05-2012, 00:41

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

„Много ми е тъжно, че не спечелихме, още не мога да повярвам, сякаш сънувам, жалко, че не чухме името на нашата си България”. С тези думи Маринова сподели разочарованието си от отпадането.

15 минути след края на полуфинала Софи изказа първите си впечатления от вечерта.

На живо от Баку в специално интервю за БНТ тя заяви, че е натъжена:

„Много ми е тъжно, че не спечелихме, още не мога да повярвам, сякаш сънувам, жалко, че не чухме името на нашата си България”.

Ромската певица благодари на целия екип и призна, че всички са дали максимума от себе си. „Постарахме се всички - и Бони гримьора, и Жорко Фризьорко, просто не мога да разбера...”.

Няколко пъти Софи изрази впечатленията си от голямата сцена, на която мечтаела да пее и понеже емоциите много й харесали, ще продължи да се явява.

Певицата забелязала, че всички са много весели и усмихнати. Позитивни, а не злобни и завистливи, никой не се занимавал с това кой какво е казал, кой какъв е и какво пишело във вестника за него.

Според композитора на песента Ясен Козев неговата песен е била една от най-добрите и фактът, че не е оценена, му се струва доста странен. Той смята, че и други много добри песни са били ощетени, например тази на Холандия.