Българските папараци изтърваха Нина Добрев

Варна Лайф

03-06-2012, 12:34

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Звездата от сериала „Дневниците на вампира” - Нина Добрев се появи на откриването на ново заведение в столицата, но остана инкогнито. Това носи „светската мълва” в полите на Витоша.

Звездата от сериала „Дневниците на вампира” - Нина Добрев

се появи на откриването на ново заведение в столицата, но остана инкогнито. Това носи „светската мълва” в полите на Витоша.

На откриването на “THE GOLD” се струпаха поне три ТВ екипа, и десетки светски фотографи, но никой така и не запечата завладяващата усмивка на актрисата с български корени. „Голям пропуск, даже и папараците ни са зле” коментираха местните клюкари.

Всъщност когато не е на червения килим Нина е трудно разпознаваема, стилът й е съвсем обикновен и единственото което я отличава са големите тийнейджърски шапки, които обича да носи и големите очила зад, които крие очите си.

Други родни величия обаче позираха с удоволствие пред обективите, а именно топмоделът Виктория Джумпарова, Мис България Антония Петрова с приятеля си Александър Бередин, Весела Нейнски, културиста Димитър Димитров, Гери Дончева, Юлияна Дончева и нейната половинка - ММА шампиона Станислав Недев, магнетичната Есил Дюран и Олга Ускова - председател на сдружението на блондинките.

Събитието съвпадна с навечерието на Световния ден на блондинките, което обаче не може да бъде оправдание за провала на фотографите, които изтърваха Нина Добрев.

По време на откриването Цвети от Експоуз поздрави празнуващия рожден ден Бередин, а от сцената Антония пожела ''Попътен вятър" на новооткрития пиано бар и призна пред всички гости "Обичам те Александър!".

За да докаже любовта си, от своя страна рожденика настанен край златния роял поръча австрийско златно шампанско с 23 каратови частици от скъпоценния метал.

Порцията мода на лъскавата марка Гизия представиха момичетата от балет Магия.
Преди полунощ в заведението нахлу оркестър от Македония и изненада вип гостите.

Час по-късно холивудската актриса от български произход Нина Добрев се появи в компанията на нейна приятелка и за малко се наслади на изпълненията на звездата от Кипър Аристос Константину.

Нина Добрев била на частно посещение в страната и явно добре е усвоила изкуството да се крие от обективите когато пожелае или пък просто нашите папараци не са се научили как да уловят холивудска знаменитост, а може би са хвърлили камерите и са хукнали за автографи или просто тя въобще не се е появила там...