Още една алтернатива на чалга клубовете по алеята

Варна Лайф

05-06-2012, 16:13

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Тези от вас, които изпитват непоносимост към ориенталските ритми, гюбеците и каба зурните ще имат възможност да избират сред доста предложения. В четвъртък отварят "Ликьор".

Както ВарнаУтре.бг първи ви разказахме преди време,

това лято на плажа ще има още една алтернатива на чалга заведенията.

Тези от вас, които изпитват непоносимост към ориенталските ритми, гюбеците и каба зурните ще имат възможност да избират сред доста предложения.

В четвъртък предстои откриването на заведение от веригата „Ликьор” и на варненския плаж. След като затвори вратите още миналата година на зимната си версия, сега Ликьора се завръща триумфално в непосредствена близост до морските вълни.

Той ще се разположи на мястото на клуб ЗаЗа и ще предложи приятна морска гледка  от тераса над плажа.

За музикалното разнообразие ще се грижат основно вносни DJ-и от столицата, подготвена е тематична седмична програма с различните стилове поп музика, комерс, БГ, черно, ретро и т.н.

Официалното откриване - коктейл за гости с покани ще започне в 20:00 в четвъртък, а клиентите ще могат да нахлуят след 22:00 срещу вход от 5 лева всеки ден. В неделята ликьорите са амбицирани да организират staff party за колегите си от останалите заведения по ивицата.

Но и фолк клубовете не остават по-назад, те отвръщат на удара с ново заведение.

Истеричните почитателки на Милко Калайджиев и неговите поп фолк пиленца очакват с нетърпение откриването на   Премиум бийч клуб този петък. Заведението от създателите на легендарния „Версай” ще кани фолк звезди всяка сряда и ще изненадат посетителите с невиждан интериор и светлинно шоу, което е внесено за първи път в България от тях специално за новия клуб. Мястото което ще заеме „Премиум” е това на бившата Тра-ла-ла.

Крайбрежната алея отново оживява изпълва се с хора и заведения, старите проблеми обаче си остават. Шумът, мръсотията от пияните тълпи, сбиванията и скандалите са често срещани епизоди от нощния живот на варненската крайбрежна алея, как ще се справят с реда от общината и полицията предстои да видим.