"Сякаш живея във Вегас"

Варна Лайф

10-06-2012, 19:19

Снимка:

Денис Мутлу

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Каква седмица само, то не бяха откривания на клубове, дискотеки, суши парти с Шамара и пикници на плажа, имам чувството, че живея във Вегас

Каква седмица само, то не бяха откривания на клубове, дискотеки,  суши парти с Шамара и пикници на плажа, имам чувството, че живея във  Вегас.

В четвъртък уважих откриването на „Ликьор”, много приятно беше, гледката от терасата е прекрасна, наслаждаваш се на морето, опитваш коктейли и слушаш музика различна от чалга, безценно. Там ни обслужи едно сладко сервитьорче, много се притесни от мен... аз май съм влюбена.

Лудата ми компания обаче, реши да се завъртим към "Хоризонт", а аз нали съм си лекомислена и не мога да отказвам... Там уж "черно" парти, пък гледам едни "японки" се фръцкат по дансинга, голям смях. 

 

Шегата настрана, много се забавлявах, особено когато на една дълга маса сложиха едната "японка" да легне и разположиха върху нея две плата със суши.  Не съм голяма фенка, обаче понякога хапвам, Мария Илиева ме научи.

И така "японката" лежи на масата, Шамара рапира, а ние с клечките боцкаме суши. Бяха ни забравили соевия сос, обаче оправиха грешката.

Едно младо момченце, на около 18-19 години дежуреше на крачка от масата, не беше от персонала, явно гадже на танцьорката, стилизирана като "гейша".

Цяла вечер не се отдели от нея, сакън някой да не я пипне. Миличкото, каква мацка си е хванал, дето цяла нощ трябва да я пази.

През това време моята "близка" приятелка Линдзи Лоън пак влезе в хрониките с поредното ПТП, този път обаче виновни били, някакви папараци. За щастие на нея нищо й няма и на всичкото отгоре била трезва, представяте ли си?!

В петък се събудих с новината, че "бившето ми гадже" Матю Макхонъхи се оженил тайно, ужас, голям шок преживях.

Вечерта излизането по клубовете пак не ми се размина. Отвориха "Премиум бийч клуб" на варненския плаж, как да не посетя, то сякаш името заради мен е измислено,  заведението си има даже и лимузина, много шик.

На входа девойки с нетипични униформи посрещаха гостите. На влизане минах по червен килим, ееех...

 

 

Холивуд...голям кеф. Обаче, като видях девойка, държаща на каишка, коленичил на четири крака човек облечен в костюм на куче се облещих, какво ли не измислят собствениците на заведения за да привлекат вниманието на минувачите по алеята.

А вътре такава навалица и все приятели и познати. Шефката на ВИП фешън груп Мира Матеева беше там, заедно най-близката си приятелка и сподвижница.

Откриването беше събрало каймака на нощния живот във Варна. С ред гостите забелязах още и Кирилка Христова, шефка на Каст Имидж Европа, Мишо Шамара и Мис Варна Яна Димитрова.

Цяла вечер танцьорки се люлееха на люлки спуснати от тавана, а той целия свети и мига в най-различни форми и цветове.

Усещам, че лятото ми ще е супер. Отсега са се завъртели едни купони, нямам думи, едва намирам време да врътна, някое материалче за сайта. Сега си седя в една беседка във вилната зона на Златни пясъци, около мен бандата се суети подреждат масата, барбекюто цвърчи, жените правят салати, а аз пиша, че утре съм на плаж на "Паша дере".

Бай дъ уей, освободил се е супер мъж мисля да се пробвам, Мелани Грифит напуснала Антонио Бандерас и сега той е свободен.