800 гости уважиха варненския Фестивал на Модата и Красотата

Варна Лайф

26-06-2012, 17:06

Снимка:

Боби Решовски

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Над 800 гости събра в двете си вечери тазгодишния Фестивал на Модата и Красотата. В двете фестивални вечери бяха представени над 30 модни марки. В най-престижното модно събитие на годината по Черноморието се включиха, най-красивите топ модели на Варна.

ПОВЕЧЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК!

За две вечери Grand Hotel Varna се превърна в епицентър на модния живот в България.

На 22 и 23 юни там се проведе "Фестивалът на модата и красотата".

Това е най-големият и най-престижен моден форум в Североизточна България.

В продължение на два дни край басейна на "Гранд хотел Варна" бяха представени модните предложения на повече от 30 модни марки.

Шикозна феерия от цветове, магнетизъм, сексапил, полъх на море, вълна от стил и изтънченост заляха гостите на събитието.

Фестивалът събра на едно място повече от 800 ценители, които през двете поредни вечери имаха удоволствието да се насладят на грацията на някои от най-добрите модели на морската ни столица, сред които носителките на титлата Мис „Варна“ -  Ирена Иванова, Ива Атанасова и Яна Димитрова, а конферанс на събитието бе популярния Български актьор Симеон Лютаков.

В първата вечер от петото издание на "Фестивала на модата и красотата" - Варна 2012, началото беше поставено с най-актуалното от модата за деца на верига магазини „Carnival Kids“. Сладките малчугани на VIP Fashion Group, дефилираха по червеният килим с увереност, самочувствие и усмивки. Децата бързо плениха публиката и дадоха старт на добрият тонус на вечерта.

Под звуците на приятна музика в шикозната обстановката на Grand Hotel Varna, гостите имаха възможността да разгледат колекциите на някои от най- добрите марки в страната.

В програмата на вечерта бяха показани най-новите тенденции на марките: „AMNESIA“, „MASON`S“,  „ROSALITA MC GEE“, „SEVEN SECONDS“, ENTRANCE /Reserved, Cropp, Mohito, House и Seven Hill/, обувки с марка „SARA PEN“, мъжка мода от „U.S.POLO“ и “PIER LUCCI“, колекция диамантени бижута на  „ALTANBAS“, както и дизайнерските колекции на „РOLISHA by Poli Petkova“ и Модна къща „PARVA NOVA“.

Втората вечер започна с презентацията на STYL – Международен панаир на модата, които ще се проведе през август в Бърно, Чешка Република, след това бяха представени най-новите колекции на  „TRIUMPH“, „MISSING JOHNNY“, „BANDEROL“, дизайнерските обувки с марки „GLAZA“ и „SARA PEN“, мъжка мода от „DANIEL FASHION“, „MSUIT“, „PIER LUCCI“ и „BENTLI.EU“ бутикови колекции на Модна къща „VETEIDA“ с дизайнер Весела Василева, „POLISHA“ с дизайнер Поли Петкова и Булченска къща "КАЛИНА" с дизайнер Калина Цветкова.

Лице на фестивала бе Ива Атанасова, носителката на титлата BEST MODEL OF THE WORLD 2011.

Последни дефилета направи мис Варна 2008 Ирена Иванова на „Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА“ – Варна 2012. Красавицата ще стане майка след половин година и засега спира изявите си на модния подиум, обяви водещият на форума – звездата от сериала „Седем часа разлика“ Симеон Лютаков.