Диян Дончев треньор в школата на Спартак 1918

Спорт

27-06-2012, 14:23

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ИВАЙЛО БОРИСОВ

Всичко от Автора

Дидо е първият, който ще поканя за заместник на Златин Михайлов, каза за ВарнаУтре.бг шефът на ДЮШ на Спартак 1918 Димитър Трендафилов

Шефът на детско юношеската школа на Спартак 1918 Димитър Трендафилов вече обмисля варианти за заместник на станалия официално помощник-треньор в представителния тим Златин Михайлов.

Пред Трендафилов стоят няколко варианта за треньор в школата. Както е известно Злати водеше децата родени 2001 г., но след като става треньор в мъжкия тим, неговия набор остава без наставник.

„Имам няколко варианта, които обмислям за заместник на Златин Михайлов. Първият, който ще поканя, ще е Диян Дончев“, категоричен бе Трендафилов. „Ако той откаже, едва тогава ще мислим върху другите варианти. Днес след обед имам среща с него и официално ще го поканя за треньор на родените през 2001 г. млади таланти на „соколите“, сподели за ВарнаУтре.бг шефът на ДЮШ на Спартак 1918 Димитър Трендафилов.

Ако Дидо приеме офертата на Трендафилов, ще води тима на „соколите“ на турнира в Албена, който ще стартира на 3 юли и ще продължи до 8-ми.