Варненка пя на микрофона на Мадона

Варна Лайф

02-07-2012, 13:39

Снимка:

Личен архив

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Варненката Анна Янкова успя да попее Like a prayer по време на концерта на поп кралицата в Берлин на 30-ти Юни.

Варненката Анна Янкова успя да попее Like a prayer по време на концерта на поп кралицата в Берлин на 30-ти Юни.

Анна и компанията са едни от основателите на фен клуба на Мадона в страната, както и на фен групата ММ, посветена на Мадона и Майкъл.

Агитката пътува всяка година и обикаля множество концерти на любимите си звезди и по-специално на Мадона.

Феновете си имат традиции в посещението на музикални събития.

Те се настаняват винаги първи пред входовете на залите и стадионите и по закон преспиват там, което им гарантира, че ще влязат първи и ще заемат  най-хубавите места.

Българската група фенове е много добре позната на Мадона и нейния екип.

След края на предишното турне „Конфешънс”, мениджърът на Мадона Гай Озери издаде едноименна книга албум със снимки от концертите. Единствената снимка на фенове във книгата публикувана на първите две страници е именно тази на нашата агитка от концерта в Дюселдорф.

За разлика от предишните турнета, MDNA няма “Golden circle” (Златен кръг)- зона около сцената, която е със по-скъпи билети. Тази година организаторите са предвидили “Golden triangle” (Златен триъгълник).

За това специално място няма билети, там са най-големите фенове на кралицата които са спечелили възможност да са там чрез всевъзможните игри и томболи, както и специално подбрани фенове на влизане в залата.

Анна Янкова и компания отново успяха да се доближат до любимата си певица и на концерта й в Берлин, част от новото турне MDNA. По сценарий на песента Like a prayer, господарката на сцената дава шанс на най-напористите си фенове да попеят на микрофона й.

Нашите хора предвидливо са се настани точно в зоната където по традиция кралицата се приближава към феновете за да им даде поле за изява, точно тогава пред микрофона се оказват Анна и нейната компания. Въпреки еуфорията те не пропускат да запечатат тези сакрални за всеки фен мигове на запис.