Росен Марков развява зелен фалос, „радва се“ на цената на тока

Мисия Варна

03-07-2012, 09:53

Снимка:

Архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Нестандартният протест срещу увеличението на цената на еленергията ще бъде полят с бутилка шампанско

„Радостта си“ от повишаването на цената на тока ще изрази по нестандартен начин популярният варненски зевзек Росен Марков.

Лидерът на Партия на българските мъже отдавна се прочу със скандалните си акции по най-различни злободневни теми и проблеми на обществото. Този път Марков е решил да развее... зелен фалос и да гръмне бутилка шампанско на варненското ларго пред х-л „Черно море“.

Нестандартният протест срещу скока в цената на еленергията е насрочен за 11,30 часа. Марков се е „въоражил“ със зелен фалос заради така наречената зелена електроенергия, която всъщтност надува цената на тока. Атрибутът е изработен от камък и е дълъг около 80 сантиметра.

Росен Марков е популярен с нестандартните си, често и скандални акции. При една от последните, в началото на юни той удави надуваема секскукла на Първа буна, за да ознаменува началото на летния сезон, припомня Дарик.

В края на януари зевзекът призова шофьорите да пътуват със зимни гуми. В инициативата се включи 19-годишна варненка, която при минус 11 градуса остана само по бельо. Това бе втората "гола акция" на Росен Марков само за няколко месеца. В началото на ноември миналата година млада жена се съблече и се разходи с табела, на която беше написано „Запалете фаровете".

На 15 август миналата година за Деня на Варна варненският зевзек подари лично на премиера жив заек, кръстен Станишко. Две седмици по-късно шегаджията опита да направи необичайно дарение на варненската полиция. Той връчи на полицаите овцата Радка. Повод бе влизащата ден по-късно в сила забрана за дарения на МВР. Подаръкът обаче не бе приет от местните блюстители на реда.