Жан-Клод Ван Дам се снима с ромка в нощен клуб

Варна Лайф

09-07-2012, 13:00

Снимка:

Косара Колева

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Екшън звездата не отказа снимка на чистачка на клуб, която е от ромски произход, с това показа, че няма дискриминационни предразсъдъци.

Екшън звездата Жан-Клод Ван Дам буквално бе заобиколен от родни почитатели в столично заведение. Известният със сприхавия си характер актьор обаче не отказа снимка на нито един от феновете си.

Белгиецът не отказа дори на чистачката на клуба, която е от ромски произход, с това показа, че няма дискриминационни предразсъдъци.

Жан-Клод, който беше видимо в отлично настроение се зарадва и на цяла групичка манекенки. Красавиците участваха в ревю спектакъл като част от програмата на The Gold.

С гласовите си възможности Цвети от Expose очарова холивудската знаменитост, която с удоволствие се наслаждаваше на хубавата музика в компанията на синовете си Кристофър и Николас и специалния комплимент от домакините – така нареченото Златно шампанско, което е с 23 каратови златни листчета.

Жан-Клод се появи в пиано бара малко преди полунощ. С него беше и един от най-известните каскадьори в Холивуд – Aлен от Хаити. 33-годишният боец празнуваше рождения си ден.

В купона се включиха Джуди Халваджиян, Жоро Френски и бившето гадже на фолк певицата Емануела – Денис Касъмов в компанията на пиар експертът Наско Лазаров.