Цеци Красимирова преряза лентата на новия салон НУШИ

Варна Лайф

02-08-2012, 15:24

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Специално за откриването на новия салон от веригата красавицата долетя от Барселона.

На 1-ви август официално бе открит поредният салон от веригата „НУШИ”.

Бижуто се намира срещу резиденция Евксиноград в посока Варна. Истинското царство на красотата и стила е в комбинация с кафе бар и градина.

Специално за откриването пристигна Цеци Красимирова. Родната хубавица с котешки очи живее в Барселона, но не можа да откаже на своя стар приятел Конда Иванов лично да пререже лентата на новия обект от веригата.

Стилното парти бе уважено от стотици клиенти и приятели, които преминаваха по лилав килим. На влизане всеки гост трябваше да запали свещ във формата на звезда и да пожелае нещо на собствениците и служителите. DJ и скъпи вина, скариди с ананас и огромна торта прибавиха още блясък на събитието. Купонът продължи до полунощ.

Веригата салони НУШИ по традиция са притегателен център за звезди. Множество спортисти, певици, актриси и модели се доверяват на стилистите от НУШИ за външния си вид. В салоните се предлага козметика, маникюр, педикюр и масаж освен традиционните процедури за коса и фризьорство. Стилистите внимателно подбират най-добрите марки продукти, които използват.