Юношите на Черно море с равенство срещу Берое

Спорт

25-09-2012, 08:59

Снимка:

chernomorepfc.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Младите моряци тотално надиграха съперника, но изпуснаха победата в последните минути

Във втори пореден мач юношите младша възраст на Черно море изпуснаха победата в последните минути.

В среща от 6-ия кръг на Елитната ни група до 17 г варненци надиграха тотално домакините от Берое , но стигнаха само до равенство 1:1. На изкуствения терен в Стара Загора моряците доминираха през първата част , но не успяха да реализират положенията си. Това стана в 63-ата мин когато Александър Попов засече отлично с глава центриране от ъглов удар за 0:1.

Гостите продължиха да правят пропуски и бяха наказани малко преди края с изравнително попадение на Никола Грозданов . Наставникът на Черно море Иван Николов заяви пред клубния сайт, че е доволен от тактическата дисцплина и изпълнението на поставените задачи , но не и от загубата  на концентрация в във финалната част на двубоя. Моряците разделят 4-6 място във временното  класиране , а в следващия кръг приемат връстниците си от Векта Пловдив.

Съставът на Черно море: Атанас Найденов, Никола Николов,Преслав Дошков,Кристиян Керчев,Кристиян Николов,Александър Йовчев/70-Илия Капитанов/, Мартин Костадинов, Александър Попов,Кристиян Пешков,Антон Славков, Мирослав Мирчев/75-Никола Радушев/.