Откриват Trinity Contrast във Варна

Варна Лайф

26-09-2012, 12:18

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Trinity Contrast е иновативен комплекс, на територията на който има център по естетична дерматология, Beauty Center и детски АРТ и парти център, със стилен кафе салон и панорамна тераса.

Варна вече тръпне в очакване на събитието, което ще вдигне завесата на една дълго пазена тайна и ще преобърне представите ви за красота. В края на септември предстои официалното откриване на комплекс Trinity Contrast. Той се намира на първия етаж на сградата на бул. Княз Борис I № 121, срещу Пикадили Парк.

Екипът на Варна Утре ще гостува на церемонията по официалното откриване на центъра. Новини от събитието очаквайте в следващите дни.

А сега, за най-любопитните, ще направим виртуална разходна из най-новият и модерен център във Варна.

 Trinity Contrast е иновативен комплекс, на територията на който има център по естетична дерматология, Beauty Center и детски АРТ и парти център, със стилен кафе салон и панорамна тераса. Очертава се комплексът да се превърне в едно от най-предпочитаните места във Варна, както от майки с деца, така и от всички жени и мъже, които държат на перфектаната си визия.

 Успяхме да видим и апаратурата, с която е оборудван центърът. Trinity Contrast разполага с лазерна ситема от последно поколение Icon на Palomar за заличаване на стрии, белези, нежелана пигментация, лазерен ресърфейсинг и дълготрайна OPL фотоепилация. Друга перла в короната на Trinity Contrast е EXIMIA Body Concept - една от най-добрите технологии за ремоделиране на силуета, която премахва  целулит от II до IV стадий. Апаратът е стъпка напред в бъдещето на професионалната неинвазивна естетична медицина. Системата е уникална с това, че съчетава ултразвукова кавитация и ендолифт, които осигуряват четири пъти по-високи резултати в борбата с локализираните мастни натрупвания в сравнение с други безоперативни технологии.

За всички, които са търсили с години решение на проблемите, създавати от акнето, Trinity Contrast дава най-добото предложение – терапии с първата продължително охлаждаща и FDA-сертифицирана системата Acleara.

За първи път в България Trinity Contrast ще представи мултифункционалната SPA кабина Aemotio SPA. Тя дава възможност за съчетаване на цветотерапия, парна баня с ароматерапия, виши душ и воден вибромасаж. Aemotio SPA осигурява пълен цикъл от възможни SPA процедури: релаксиращи, антицелулитни, дрениращи, отслабващи и тонизиращи терапии, маски за тяло, ексфолиране, масажи и терапии за лице.

Това не е всичко! Оказва се, че детският АРТ и парти център, който е част от комплекса, е един от най-добрите на територията на град Варна. Изключително просторен, с четири напълно оборудвани зали за игра и зала за детски рождени дни. В центърът са подготвили интересна програма от творчески ателиета, кръжок по четене, танци, йога и гимнастика за деца. Осигурили са всички необходими материали и креативен подход, с който под формата на игра децата ще усвояват основни понятия и техники от изобразителните и приложни изкуства. Всички деца, които обичат да четат, ще се потопят в атмосферата на фолклорните образи, басните, приказките и легендите.