Георги Илиев и Александър Александров с първа тренировка с националния

Спорт

07-10-2012, 07:42

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Заниманието вчера в Правец бе предимно от възстановяващ характер

Капитанът на Черно море Георги Илиев и централният бранител на моряците Александър Александров направиха първа тренировка с националния отбор по футбол.

Вчера и двамата се включиха в заниманието, което е първо за трикольорите от лагера в Правец преди мачовете с Дания и Чехия от световните квалификации. Заниманието бе главно от възстановяващ характер.

„За мен е чест, че съм в националния отбор. Доста време мина, откакто бях за последно в националния отбор. За всеки футболист е чест и гордост да играе за националния отбор“, коментира капитанът на Черно море пред Гонг.

„Изненадаме повиквателната на Любослав Пенев. Аз виждам един преобразен отбор, най-вече в мача срещу Италия“, добави халфът.

„Надявам се нещата да се запазят така и в предстоящите мачове. Треньорът е човекът, който преценява кой ще играе. Аз съм тук, за да помогна на отбора с каквото мога“, каза още Георги Илиев.

Освен варненци в тренировката се включиха още Йордан Минев, Светослав Дяков и Иван Стоянов, от Лудогорец,  Николай Бодуров, Илия и Георги Миланови, Владимир Гаджев от Левски, Стоян Колев от Черноморец (Бургас), Стефан Велев от Берое и единствения легионер – Валери Божинов, бяха футболистите, които взеха участие в заниманието.

Божинов и Гаджев единствени тренираха с топка, докато останалите играчи проведоха възстановително занимание под ръководството на физиотерапевтите от лекарския щаб.

Следващата тренировка на отбора ще се проведе днес и е насрочена за следобяд.