Избрани Новини
Ресторант Ноти доказа, че прави всичко... по ноти
На 6 октомври ресторант Ноти представи новото си меню пред клиенти и приятели. На гостите бяха представени част от ястията, вдъхновени от най-новите модни тенденции в кулинарията.
На гостите бяха представени част от ястията, вдъхновени от най-новите модни тенденции в кулинарията.
Ястията „Пролетно ролце със сьомга и фенел”, „Гъши дроб на тиган”, „Запечена полента с горгонзола, бадеми и манатарки”, „Топъл терин от телешки джолан и телешки език темпура”, „Пуширана круша с ванилов сос” , „Натурално шоколадово суфле” и „Мус от бял шоколад със шафран” бяха сервирани на гостите с подбрана селекция вина от Катаржина.
Концепцията на новото меню на ресторант Ноти е дело на шеф Валентин Василев и се изпълнява от главния готвач – Светлин Иванов.
За презентацията домакините поканиха тенорите от „Уникалните гласове”, защото, както в музиката, така и в кулинарията, хармонията и верният тон са най-важни.
В събота тримата тенори на България представиха в ресторант Ноти арии от известни опери в осъвременен аранжимент. Те показаха, че евъргрийните могат да бъдат представени и с класически аранжимент, а популярните руски мелодии звучаха зашеметяващо в изпълнение на Борис Луков, Веселин Вачев и Георги Петров.
В края на вечерта екипът на ресторант Ноти заслужено прие комплиментите на своите гости, според които домакините са представили несравнимо петзвездно преживяване – типично в стилa им ... ПО НОТИ!