Кои са най-дразнещите навици на жените

Животът

09-10-2012, 19:09

Снимка:

uteha.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Жените - красиви, обаятелни и понякога много дразнещи

Жените несъмнено сме невероятни същества - красиви, мили, обаятелни, но и нерядко ужасно дразнещи.

Имаме редица навици, които могат да вбесят и най-спокойния мъж. 
Ето и някои от тях:

Женското съревнование

Наистина обожаваме конкуренцията и състезанията. Коя жена не мисли за себе си, че е по-сексапилна, по-интелигентна, по-стилна от останалите? Това е и една основните мисии на жената -  да докаже превъзходството си над другите дами в състезанието. Но на мъжете често им писва от тези наши съревнования и интриги.

Вечните закъснения

Коя жена не е закъснявала поне веднъж (най-малко) за среща с партньора си, с приятелки или за бизнес среща? Тези вечни закъснения побъркват силния пол.

Аз съм винаги права!

Един от най-влудяващите ни навици определено е позицията, че винаги сме прави. Една жена никога не греши и не признава дори очевидни факти, ако си е наумила, че тя е права. Хубаво е поне oт време на време да признаваме, че сме сбъркали.

Дебела ли съм? или Тя по-слаба ли е от мен?

Няма мъж, към който да не е бил задаван подобен въпрос. Ние, жените, обожаваме да питаме: Дебела ли съм? Хубава ли съм? Как ми стои тази рокля? Но никога не искаме да чуем негативен отговор, а само комплименти за външния си вид. Това не е лошо, но ако се случва прекалено често търпението на силния пол се превръща в бомба със закъснител.

Шушукането и клюкарстването с приятелки

Да, на нас ни е много забавно, когато сме с приятелки да обсъдим всичко и всеки, да се подхилваме и да се разбираме с мимики, но това определено побърква мъжете. Те не обичат тези шушу-мушу истории.

Сълзите решават всеки проблем

Какво правим, когато не можем да излезем от дадена ситуация - плачем. Кой мъж няма да се трогне от няколко тъжни вопли в комбинация с разплакани очи? Но, когато този трик се повтаря, мъжът се усеща, че мамим и започва да се дразни от това.

Бъдете жени, но внимавайте с докачливите и досадни до болка навици.