Да ти плащат, за да се забаляваш

Животът

11-10-2012, 18:06

Снимка:

djdanny.ovo.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Професия Красавица? О,да има такава

Ако за някои може би е мъчение да ходят на работа всеки ден

и го правят само заради парите, които получават, то за други работата е едно добре заплатено хоби. Ето и няколко професии, в които ви плащат, за да се забавлявате.

Дегустатор

Кой не обича да си похапва или да опитва селектирани вина. Хората дават луди пари, за да докоснат най-добрите питиета и ястия до небцето си. А какво ще кажете на вас да ви дават пари, за да правите това? Че кой ще откаже да пийва и хапва, че и да му плащат.

DJ

Да слушаш музика, да си правиш какви ли не миксове...Не е ли забавно. Дори има и професионално развитие за тези, които са в плен на ритмитe - DJ. Хем слушаш музика, хем купонясваш, виждаш млади и готини хора, които ти се радват, и за всичкото това удоволствие получаваш заплата, не е зле.

Танцьор

Тук говорим за танцьор, който не е на пилон. Много клубове търсят истински, дори професионални танцьори за различни партита и мероприятия. Освен това им се заплащат добри пари. Ако танците са ви в кръвта и животът ви е низ от ритми и движения, то тогава това е вашата сфера на реализация. Какво по-хубаво от това да превърнеш хобито си в професия.

Клубен аниматор

Туристите все по-често се възползват от клубните аниматори. Това са хора, които те наемат, за да ги развеждат по клубовете в съответния град, в който са отседнали. Без значение дали с повод, или без, всички хора обичат да се забавляват. В повечето случаи клубният аниматор запива почти през вечер с усмихнати непознати хора, които на всичкото отгоре искат да му плащат напитките. Идеално.

Да бъдете красива жена

Кой не обича да вижда хубави жени? Все повече управители на нощни клубове наемат и плащат на красиви жени, на които работата им е просто да си стоят във дадения клуб. Красавиците привличат вниманието и желанието на клиентите да останат в заведението. Това е то - професия Красавица.