Шестима юноши при мъжете за контролата в Тервел

Спорт

12-10-2012, 09:39

Снимка:

АРХИВ ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Зафето следи изявите на младите таланти от школата на Черно море

Шестима юноши от школата на Черно море, състезаващи се в Елитната група до 19 г. ще вземат участие в днешната контрола на моряците с третодивизионния Септември Тервел.

Срещата е от 16 ч. в Тервел. Освен Атанас Илиев, Зафето ще използва и централния защитник Петър Петров, десния бек Костадин Иванов, Никола Найденов, който играе като вътрешен халф, Диян Малчев – нападател и вратарят Георги Ставрев.
В срещата в Тервел участие няма да могат да вземат Георги Китанов, Георги Радев и Бекир Расим, които са с в юношеския национален отбор, а Слави Сталев все още не се е възстановил от контузия. Аут са и националите Георги Илиев и Александър Александров, а Дончо Атанасов, Камазола и Дечев са с болки и също ще пропуснат двубоя. В срещата няма да вземе участие и Еденилсон, тъй като Зафиров не желае да избързва с включването му в игра, след контузията в коляното.
По семейни причини от лагера на младежкия националния отбор се завърна Илиян Капитанов, а към тима се присъедини и Тошко Колев. И двамата ще вземат участие в мача.