Търсете подходяща работа? Утре имате шанс

Парите

19-10-2012, 17:01

Снимка:

Plovdivutre

Автор:

Петя Коленцова

Всичко от Автора

Кол центрове предлагат четирицифрени заплати на владеещите чужди езици

Лутате ли се без работа, въпреки че имате образование и знаете езици?

Дошъл е и вашият шанс. Панаир на работата Jоb Fair стартира утре от 10 часа в новата спортна зала на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Събитието ще открият кметът на Пловдив Иван Тотев и кметът на община „Марица“ Димитър Иванов, които са организатори на проявата. Почти 50 български и международни фирми ще предлагат работни места и събеседване с кандидатите. 500 мераклии за нова длъжност вече са заявили участието си в панаира. Основната идея е млади и неопитни кадри да започнат стаж в съответната компания с тенденция да останат в нея за постоянно.

„Златни“ работни места с четирицифрени заплати ще предлагат чужди кол центрове. Те обаче изискват от мераклиите да говорят по телефона на перфектен английски или други западни език. Първият регионален Job Fair ще събере представители на бизнеса, централната и местна администрация, неправителствения сектор, медии и активни хора, търсещи реализация в приоритетна за тях сфера. Общините Пловдив и Марица също ще имат щанд. Те ще предлагат работа на инженери, икономисти и финансисти.

Ако не успеете да се доберете до желаната позиция, поне ще можете да дадете реално оценка на възможностите и знанията си, което също е голям плюс, убедени са организаторите.