ДПС стяга редиците си във Варна

Мисия Варна

20-10-2012, 16:57

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Всички срещу ГЕРБ, иска областният лидер Ерджан Себайтин

Предстоящите парламентарни избори и стягане на структурите са сред основните приоритети на ДПС, обяви областния председател на ДПС – Варна Ерджан Себайтин.

Близо час той говори пред делегатите, които участват в VIII-та отчетно-изборна областна конференция на ДПС.

Като главна и основна цел той посочи изборите догодина.

Според Себайтин преди това е важно да се направи обширен анализ на свършеното от партията, през последните три години. Той отчете, че в някои структури – особено тези във Варна и Дълогопол е имало проблеми, които са наложили смяна на ръководствата им.

"Именно заради тези проблеми сега структурите в областта трябва да работят максимално активно и открито, за да може управляващата партия да бъде свалена от власт", коментира той.

Областният председател на партията във Варна добави, че е важно хората да си спомнят и факта, че Движението за права и свободи в предния кабинет е било в управлението, а именно тогава в България са идвали много инвеститори, докато сега това не е така.

Ерджан Себайтин се обърна към делегатите с призив да бъдат солидарни с каузата на ДПС, която залага на равните права, справедливостта и толерантността към всички хора и да се обединят срещу ГЕРБ.