Speed dating във Варна: Бързо намерете любовта

Варна Лайф

22-10-2012, 10:22

Снимка:

© БГНЕС / Архив

Автор:

Платена публикация

Всичко от Автора

"Бързите срещи" са добре позната практика по света

В България витае особено мнение, че да си необвързан е нещо срамно. Въпреки това статусът „необвързан“ е и въпрос на личен избор.  

Липсата на разнообразни социални контакти всъщност е една добре осъзната нужда от нови и различни предизвикателства в личния живот.  Поради времето и темпото,  с което живеем, ни остават все по-малко възможности за нови и интересни запознанства.

Една от основните причини  Speed dating да има такъв успех в световен мащаб е изключителната възможност да се запознаете за кратко време с няколко представители на противоположния пол и да определите дали бихте желали отново да се срещнете на анонимен принцип.

Участниците в „Бързи срещи“ са разделени на различни възрастови групи, като броят участници в едно събитие е от десет до дванадесет от всеки пол. В рамките на седем минути участниците имат възможност да зададат въпросите, които ги вълнуват, както и да отговорят  на тези на събеседника си. Началото и краят на всяка среща се обозначава със сигнал, след този сигнал, господата напускат масата на дамата и се местят на следващата маса, където се срещат с друга дама и разполагат отново със същото време. След края на всяка от срещите, участниците трябва да определят съответно с „Да” и „Не” дали биха желали отново да се срещнат с някого от участниците. При наличието на съвпадение (и двете страни са отговорили с „Да”) в рамките на 24 часа след края на събитието организаторите поемат ангажимента да обменят данни за контакт на участниците. 

Съвпаденията може да са повече от едно, две или три…

За да участвате в Speed dating, трябва да сте заявили предварително участие на tigonish.com

"Нашите събития ще ви помогнат да подобрите социалните си умения и да прекарате една заредена с положителни емоции вечер", твърдят организаторите.

Едно е сигурно, защо ще решите вие, ние просто ще Ви предоставим възможността да се забавлявате, а защо не и да срещнете Любовта!