Беадир Беадиров: Няма да загубим мача в Плевен

Не мога да кажа, че това е мачът, който ще реши титлата в „Б“ група, за това ние няма да играем на живот и смърт, както си мислят в Плевен, каза още крилото на Спартак 1918

Спартак 1918 няма да загуби мача срещу своите съименници в Плевен в събота. Това смята един от основните футболисти на соколите Беадир Беадиров. Според крилото на спартаклии срещата в Плевен ще е истински празник за жителите на града, тъй като до този момент плевенчани могат да се похвалят с един от най-посещаваните стадиони в „Б“ група.

„Очаквам да се получи хубав мач. Определено това е дербито на кръга и двата тима желаят победата, която почти сигурно ще им гарантира до някаква степен първото място на полусезона. Има много мачове още, но среща като тази, която е между първия и втория в класирането, се очаква с голям интерес и има голям заряд. Именно в такива мачове се вижда, кой отбор заслужава повече да е водач в класирането. Ние се готвим за тази среща и излизаме за победа. Не мога да кажа, че това е мачът, който ще реши титлата в „Б“ група, за това ние няма да играем на живот и смърт, както си мислят в Плевен. Излизаме и си играем нашата игра, не ни интересува съперника“, каза пред varna.utre.bg Беадир беадиров, който до този момент има реализирани две попадения за соколите, с което се нарежда на трето място при голмайсторите след капитана Боян Илиев и Георги Станчев.