Росен Колев и Александров в списъка на ЦСКА

Най-добрата централна двойка в А група харизана от шефовете на армейците

Централните бранители на Черно море Росен Колев и Александър Александров са в списъка от желани футболисти за ЦСКА. Това разкрива отлично информиран източник на SPORTLINE.BG, който твърди, че на среща между изпълнителня директор Георги Илиев, Никодимов и старши-треньора Стойчо Младенов вече са обсъдени всички имената на трансферните цели, като е изготвен списък, върху който ще бъдат съсредоточени усилията на клубните шефове.

Оказава се, че плановете на “армейците” са да бъде направен своеобразен Дрийм тим. За целта те са се прицелили в няколко национални състезатели. Освен варненци в списъка са още братята Георги и Илия Миланови от Литекс, бранителят на Черноморец Георги Терзиев, който е капитан на младежкия национален отбор, полузащитникът Стефан Велев (също записал дебют за държавния тим), както и Тодор Неделев от Ботев (Пд), който е смятан за един от най-перспективните играчи у нас и не крие червените си клубни пристрастия.

Въпреки че наскоро заяви пред SPORTLINE.BG, че предпочита трансфер в чужбина и се притеснява от хаоса в ЦСКА, в сметките на “армейците” влиза и резервата в националния отбор Владислав Стоянов, чиито договор с настоящия му клуб Шериф (Тираспол) изтича идното лято и през зимата стражът може да преговаря с други отбори. Списъкът се допълва от доскорошният национал и полузащитник на Лудогорец Михаил Александров, който напоследък загуби доверието на наставника на “Крейзи форест” Ивайло Петев, както и от единственото чуждестранно име до момента – това на играчът на Ботев (Враца) Игнасио Варела.

От Борисовата градина обаче не отричат варианта, че следят и ситуацията около доскорошния голмайстор на тима Янис Зику.

Интересното е, че с набелязаните играчи от ЦСКА се готвят да влязат в поредна битка с шефовете на Левски, тъй като в трансферните планове на “сините” влизат Тодор Неделев, Росен Колев и Стефан Велев.