Живко Великов: Марин Петров е винаги добре дошъл при нас

За 850 лв. да ни извадят от групата, това са глупости, каза още изпълняващият функциите на спортно-технически директор в Спартак

„Марин Петров е винаги добре дошъл в Спартак“, това бяха първите думи на изпълняващият функциите на Спортно-технически директор на "Селиолу" Живко Великов, след като разбра, че Локото се отказва от опитния футболист. „Той е наше момче, винаги има място за него при нас, стига да иска да продължи да играе футбол. Лошото е, че до края на сезона няма да има права да играе, но ако има желание да помага на Спартак, да заповяда“, каза пред Varnautre.bg Великов.

Той коментира и наказанието на дисциплинарната комисия към БФС, което глоби Спартак с 250 лв. заради невнесени глоби и имуществени санкции в определените срокове в родната ни централа. „За 850 лв. да ни извадят от групата, това са глупости. Имаше някакво закъснение, но сега всичко е наред“, каза Живко Великов.

По непотвърдена информация, още вчера всички задължения към БФС са били платени и няма опасност Спартак да бъде наказан.