25 двойки се венчават на 12.12.2012

Новините

08-11-2012, 09:22

Снимка:

© Impact Press Group/архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Анджелина ще облече сватбена рокля на неизвестен дизайнер

Бъдещите младоженци вярват, че съвпадението в числата носи им късмет и ще имат щастлив съвместен живот

Около 25 двойки са се записали за венчавка във Варна на 12.12. 2012 година. Бройката не е необичайна за дати с подобно съчетание на цифри. Най-нетърпеливите са заявили желанието си още през миналата година, съобщи шефката на "Радостна дейност" в обредния дом на Весела Великова, цитирана от Дарик Варна

Бъдещите младоженци вярват, че съвпадението в числата им носи късмет и ще имат щастлив съвместен живот. Според някои поверия обаче високосната година, каквато е 2012-та, не е подходяща за сключване на брак, защото няма да просъществува дълго. Нумеролозите пък считат, че съчетанието от цифрите в датата 12-ти декември не предвещава успех. Причината е в сбора на числата едно и две. Тройката носи войнствената енергия на планетата  Марс, която може да донесе неуредици и конфликти в брачните отношения. Не е изключено дори да се стигне до развод.  От друга страна нумерологията твърди, че числото 12 е олицетворение на целостта на вселената.

Тази година няма желаещи, които да са поискали  часът да бъде в синхрон с датата и да си кажат "да" в 12 часа и 12 минути.  Бракосъчетанията на отличителната дата ще се извършват през целия ден, за да могат да бъдат обслужени всички.

От началото на годината двойките, който са се врекли във вечна любов, са над 1200. Техният брой е с близо 100 по-малък от миналата година. Намалението не е изненадващо, защото и населението оредява.