Феновете на Черно море: Зафиров е най-слабият треньор

Треньорът е спуснат на "Тича", коментират във Варна

„Тренер, няма да стане само с квадрати и джитбол“. С тези думи се обърнаха феновете на Черно море към наставникът на моряците Адалберт Зафиров. Привържениците на варненския клуб, които посещават заниманията на „моряците“, твърдят, че именно по този начин се водят тренировките на представителния тим на Черно море.

"Зафиров е най-слабият треньор, който е стъпвал във Варна. Всеки един треньор в школата ще върши повече работа от него", смята шефът на фенклуба на Черно море Иван Михайлов, който обясни, че това е мнението на много специалисти станали свидетели на начина на работа на Зафиров.

"На това му се вика спуснат с парашут. Този треньор не е избиран заради качествата си, а е попаднал в на "Тича" по съвсем други причини", коментират феновете на „моряците“. „Със Зафиров изпадаме, то е ясно. Локо (Пд) ни биха с четирима футболисти и юноши. По време на престоя си в школата на ЦСКА неговият набор бе в дъното на таблицата, сега са само на 3 т. от лидера Черно море. И този треньор, както предшественика си Генов, не е дошъл да изгледа един мач на юношите. Какви са тези треньори, които не се интересуват от талантите от школата на клуба“, попитаха Зафиров феновете чрез Varnautre.bg.