Пламнаха като факли коли, апартамент и къща

Новините

07-12-2012, 15:33

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Няма пострадали,материалните щети са за хиляди левова

Сигнали за две горящи коли са получили варненските полицаи. Пламнала е и къща, а пожар под балкон е опушил стените на апартамент. 
На Никулден по обед късо съединение в двигателен отсек е станало причина "Сузуки" да се превърне във факла. Колата е била на светофара на жк. "Чайка" и жк. "Левски". Късно снощи 
е станал инцидент и в апартамент на ул. "Девня" № 9. На място пожарникарите установяват, че от неизправен редуцир вентил изтича газ. Вентилът е отстранен и газовата бутилка е изнесена на безопасно място. Пострадали няма.

Час след това е пожарникарите е трябвало да потушават пожар под балкон на ул. "Момина сълза". Причината за огъня е небрежност - запалена автомобилна гума. Опушени са били 20 кв. м. стени на балкон на апартамент. Жилището е собственост на 81-годишна жена. Тя е прегледана от екип на Спешна помощ. 
Ранните часове днес е получен пореден сигнал. Този път за горящ на улица в Провадия лек автомобил "БМВ" 520 с автомобилно газово устройство. Изгорели са двигателния отсек и предните гуми. Отново предполагаемата причина е късо съединение. 
За да не се "губи" тренинг в 9 часа е имало и сигнал за пожар в къща на ул. "Наум" №39. Пожарът е тръгнал от неизправен редуцир вентил на 25-литрова газова бутилка към котлон. Изгоряло е домашно имущество и дограма, опушени са стените в едно помещение. Пострадали няма.