Полицията издирва шофьор, помлял пешеходка

Крими

11-12-2012, 15:44

Снимка:

© Impact Press Group / Архив

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

17-годишно момиче е в болница, след като бе блъснато на пешеходна пътека в кв. "Аспарухово"

Варненската полиция издирва шофьор, който в понеделник е помлял пешеходка. На 10 декември, около 15:55, на пешеходна пътека в близост до автобусна спирка на ул. "Отец Паисий" неизвестен автомобил е ударил 57-годишна пешеходка. Жената е получила контузия на крак и ръка. Оказана й е медицинска помощ и е освободена за домашно лечение. Полицията призовава гражданите, станали свидетели на произшествието, да се обадят в най-близкото поделение на МВР.

Отново в понеделник, около 18:20 ч., в кв. "Аспарухово" автомобил "Фиат" управляван от 39-годишният Г. Ф. на пешеходна пътека блъска 17-годишно момиче. Пострадалата е транспортирана до Спешен център, а после и настанена в болница с диагноза "сътресение на мозъка", няма опасност за живота й.

Два часа по-рано в същия ден на кръстовището на ул. "Ген. Колев" и бул. "Сливница" "Шевролет" с водач А. Д. на 69 г. от Варна, при маневра десен завой отнема предимството и блъска на пешеходна пътека 25-годишна жена. От удара жената получава контузия на глезен и коляно.
В неделя вечерта пък 59-годишен шофьор на "Хонда" на ул. “Девня” до хотел  "Аква губи заради висока скорост и се блъска в стълб за уличноосветление. Вследствие на удара водачът получава контузия на глава и разкъсна рана.