Тенорът Руслан Мъйнов извисява глас в "Коледна молитва"

Варна Лайф

15-12-2012, 13:57

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Букет от блестящи изпълнители е събрал "Корал Мюзик"

Коледен концерт "Коледна Молитва" е подаръкът на „Корал Мюзик” за варненци утре  от 18 ч. в зала 1 на Фестивалния и конгресен център. Специални гости са Георги Андреев-композитор и главен диригент на Ансамбъл"Филип Кутев", Нели Андреева-солист на Ансамбъл "Филип Кутев", трио "Нуша".  Участва и Руслан Мъйнов, любимец на родната публика като актъор, който в последно време много успешно се изявява и в теноровият репертоар.


В концерта са включени и младите таланти на Националното Училище по Изкуствата"Добри Христов"гр.Варна-Мартин и Александър Зайранови-ученици на Марио Хосен и вече с доста отличия от конкурси и участия в концерти,както и младата перкусионистка Калина Христова.


В програмата е и Линка Стоянова- водещото сопрано в Опера Варна. Богатството на коледното съдържание на концерта се допълва и от танцовата двойка-Галина Велчева и Павел Кирчев, Елица Иванова и Кристина Димитрова.


Всички произведения ще се акомпанират от утвърденият Камерен Ансамбъл"Колегиум Варна" с концертмайстор Ангел Василев и изключителната пианистка -Звезделина Тодорова.