Дончо Атанасов се самопредложи на Берое

Спорт

18-12-2012, 09:56

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

"Феновете в Стара Загора биха искали да се завърна в тима", смята лявото крило

Освободеният от Черно море - Дончо Атанасов се самопредложи на Берое. Лявото крило е юноша на заралии и е любимец на местната публика. 29-годишният футболист остана без отбор, след като попадна в списъка от ненужни на "Тича", въпреки че бе един от неизменните титуляри в тима на "моряците".

"Доста се изненадах от така стеклите се обстоятелства. Не го очаквах. Искам само да кажа, че благодаря на шефовете, съотборниците си и феновете във Варна. Всички заедно работихме за Черно море. Има промени в клуба и явно са преценили, че нямат нужда от мен", коментира Атанасов.
"Имам предположение защо се стигна до раздялата ми с Черно море, но ще си го запазя за себе си. Изкарах 2 хубави години в този тим. Единствено през последните 6 месеца беше малко неприятно заради слабото ни представяне. Изживявах го лично, защото вече бях свикнал с отбора", каза още бързакът.
"Към момента нямам абсолютно никаква представа къде ще продължа кариерата си. Не съм мислил за други отбори, защото не очаквах да изпадна в такава ситуация. Тепърва ще очаквам оферти. Предполагам, че феновете в Стара Загора биха искали да се завърна в Берое, но не знам дали треньорското ръководство в лицето на Петър Хубчев ме желае", добави Марадончо.