Влаковете от Варна - отменени

Новините

20-12-2012, 14:59

Снимка:

БГНЕС/архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Отменени са бързият влак за София и пътническите за Добрич и Карнобат

Поради усложнената зимна обстановка в Североизточна и Източна България е затруднено движението на влаковете, които пътуват в тези железопътни участъци. Всички влакове по тези направления се движат със закъснения от 60 до 250 минути. Реализираните закъснения се дължат на обилните снеговалежи и затруднената обстановка в североизточните и източните  райони на страната. Поради изчакване на локомотиви и вагони от други композиции някои от влаковете заминават със закъснения още от началните си гари, съобщиха от Държавната железница. 

До момента са отменени бързият влак от Варна за София, който обичайно тръгва от Варна в 7:35 часа. Освен него не е потеглил и пътническият от Варна за Карнобат, който обичайно тръгва в 6:30 часа, както и този в обратната посока, заминаващ от Карнобат в 18:08 часа. 

Спрян е и пътническият влак от Варна за Добрич, който тръгва от Варна в 12:35 часа и движещият се в обратно направление, който обичайно заминава от Добрич за Варна в 14:26 часа. 

Бързият влак от Русе за Варна, който обичайно тръгва от дунавския град в 6:35 часа, няма да се движи в участъка между гарите Русе и Каспичан.