Китанов: Оставам в Черно море

"Всичко, което се изписа около мен в последно време, са глупости", категоричен бе младият страж на моряците

Младият вратар на Черно море Георги Китанов, опроверга слуховете, че през новия сезон може да носи фланелката на чуждестранен тим. В последните няколко дни в медийното пространство се изписа, че към младия талант на варненци има няколко оферти от чуждестранни клубове. Според писанията, към 17-годишния страж на моряците има сериозен интерес от Генк, Наполи и Катания, като едва ли не младокът ще играе на Апенините след Нова година.

Самият Китанов бе категоричен, че всичко, което се появява в публичното пространство в последно време, е пълна измислица и бе категоричен, че ще носи фланелката на Черно море и през пролетта. Титулярният вратар на варненския клуб се страхува да говори с журналисти, за да не бъде глобен, но специално за нашата медия реши да хвърли яснота около бъдещето му на „Тича”.

 „Не мога да давам интервюта, но мога само да кажа, че всичко което се изписа за мен в последно време са спекулации. Това са глупости, пълни глупости. Оставам си в Черно море и през пролетта”, каза пред Varnautre.bg младежкият национал в Черно море, който е един от най-талантливите футболисти излезли от школата на „Морето” в последното десетилетие.