Башлиев моли Гонзо да го вземе в Черно море

Спорт

04-01-2013, 10:42

Снимка:

АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Футболистът на Левски вече е провел разговори с треньорът на "моряците", заявявайки му желанието си да носи фланелката на варненския клуб

Футболистът на Левски Александър Башлиев се надява новият наставник на Черно море Георги Иванов да спаси кариерата му, като го вземе на "Тича". БЛИЦ разбра, че играчът на "сините" вече е провел разговори с Гонзо, заявявайки му желанието си да носи фланелката на "моряците".

Молбата до Георги Иванов била отправена, тъй като 23-годишният защитник така и не успя да се наложи на "Герена", като през есенния полусезон в "А" група взе участие в едва 3 официални мача. В Черно море се нуждаят от десен бек, тъй като Сашо Александров е без конкуренция на този пост, след освобождаването на Мартин Дечев.

Юношата на Пирин (Благоевград) смятал, че и през пролетта ситуацията няма да е по-различна и едва ли Илиан Илиев ще разчита редовно на услугите му. Както е известно, твърд титуляр на десния бек е холандецът Дъстли Мулдер. На "Тича" обаче Башлиев смятал, че ще играе редовно. Очаква се в близките дни той да се обърне към ръководството на "Левски" с молба да бъде пуснат при Гонзо без да му се правят спънки. Черно море иска и крилото Симеон Райков от "сините".