Зимните месеци са най-неподходящото време за срещи

5 причини, които правят зимата ужасен сезон за любовни срещи

Зимата може да се нарече романтичен сезон, ако говорим за горяща камина, греяно червено винце и приятно сипещ се сняг навън, докато ние се гушкаме вътре на топло, пише Az-jenata.

Но какво се случва, ако градусите показват -8, а вие тепърва трябва да излезете навън, защото имате среща с готино парче? Започва се голямото обличане – пуловери, палта, шалове, шапки, ръкавици, дебели чорапи, а за дамите картинката пък е допълнена от чорапогащници и бодита. Изобщо трудно е да си представим, че под огромния куп дрехи, с които се навличаме през зимата, се крие божествено секси тяло, с което бихме си легнали веднага.

Зимата може и да е романтичен сезон за срещи, ако вярвате на сладникавите любовни филми. Но ако живеете в реалността, има поне няколко причини, поради които бихте искали да оставите любовните срещи за лятото:

Голямото обличане
Дрехи, дрехи и пак дрехи. Колкото и да се чудите какво се крие под огромния куп дрехи, с който е облечен той, трудно ще е да прецените наистина. А самата идея, че трябва всички тези дрехи да се събличат на по-късен етап, убива тръпката на мига.

Течащ нос
Зимата е сезонът на настинките, спор няма. И ако някой намира за секси подсмърчането, сополивите кърпички и шумните кихавици, то може би мястото му е в психиатрично отделение.

Без дрехи в този студ – абсурд!
Колкото и възбудени да сте, да ви се иска да разкъсате дрехите на партньора от страст, сексът все пак си остава трудна задача. Защото навън температурите са минусови и никак нямате желание да останете голи, освен ако в стаята не бумти камина...

Новогодишните обещания за по-малко алкохол и намаляване на разходите.

Само преди дни посрещнахме новата година с обещание, поне в следващия един месец да не консумираме алкохол, да намалим разходите, за да спестим някой лев, и задължително да се храним по-здравословно. Всички тези наши решения сериозно противоречат на излизането на срещи, където алкохолът и харченето на пари вървят ръка за ръка.