Слон оскверни iPhone на туристка

Варна Лайф

09-01-2013, 15:49

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

ВИДЕО: Гигантът-хулиган погълна и върна джаджата - помислил я за зеленчук

Туристите с мерак хранят животните в зоопарковете в Тайланд, но местните слонове не са чак толкова глупави и гледат да свият от чужденците нещо по-интересно от плодове и зеленчуци, разказва utro.ru.

Така на две китайски туристки им се наложи да се радват повече на отделителните функции на гигантския бозайник, отколкото на храненето му. Едната от тях се приближила толкова много до слона, че той погълнал iPhonе-а й, взимайки го за парче зеленчук.

Оказало се обаче, че друг член на китайската група заснел цялата случка и я качил заедно с продължението на историята в Youtube.

Приключенията на туристките не завършили със скандала със собственика на слона. След известно време двете жени били поканени под навеса, обитаван от гиганта-хулиган. Там те трябвало да огледат две огромни купчини със слонска тор. Туристките набрали номера на изчезналия в недрата на слона iPhonе и го намерили в една от купчините. Ако може да се съди по видеото умният телефон не бил пострадал особено по време на странното си пътешествие.

През последните седмици няколко туристически филмчета събраха хиляди почитатели в мрежата. Така например, страховито видео от Австралия показва как летящ крокодил напада шведски търсачи на приключения. Скандинавските туристи едва не останали бе ръце и крака, докато снимали "сладкото гущерче", самотно излежаващо се на камък в едно от езерата в Северна Австралия. Хищното влечуго направило див скок и се нахвърлило на фотографите. Те обаче изкарали късмет. Единият успял да отбие атаката на крокодила, а другият заснел инцидента.