Бащата на Караджов: Скроиха му номер нарочно

Иван е готов да даде всичко за приятелите си, а те му копаят гроба, ядосва се Милчо Караджов

Изгонването на Иван Караджов от Черно море е било нарочно скроен номер от ръководството на клуба. Това заяви пред Sportline.bg бащата на вратаря Милчо. Както е известно, треньорът на "моряците" Георги Иванов-Гонзо се отказа от услугите на Иван Караджов. Според слуховете, причината за това е шофиране на вратаря в нетрезво състояние. Футболистът цял ден не вдигаше телефона си, затова репортер на Sportline.bg потърси баща му, за да разберем каква е истината за неосъществения трансфер на Караджов в Черно море.

"Иван беше изгонен заради връщането на онова момче Георги Китанов, който беше на проби в ПСВ, коментира Милчо Караджов пред Sportline.bg. - Там не са го харесали и Черно море си го върна. Синът ми още не беше подписал договор с тима. Няма шанс той да е седнал зад волана пиян, това са спекулации".

Караджов-старши е ядосан на управата на Черно море, тъй като оттам специално са го търсили да ходатайства за трансфер на сина си във варненския клуб. "Иван се беше настроил да заминава за чужбина, обясни бащата. - За мен това е нарочно скроен номер. Но нищо! Емил Данчев обеща, че ще му намери отбор. Спокойни сме за това. Има разни запитвания за него от чужбина. Да се надяваме, че няма да си провали кариерата. Тези неща му се случват заради неговия характер. Иван е готов да даде всичко за приятелите си, а те му отвръщат като му копаят гроба".