Боливуд идва на родното Черноморие

Туризъм

22-01-2013, 14:57

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Индийските туристи пътуват до местата, където са заснети любимите им филмови герои

Една от най-големите звезди на индийското кино Кушал Тандон и неговата приятелка Елена Боева посетиха щанда на Албена по време на туристическата борса SATTE 2013 в Мумбай. Двамата получиха ваучер за 7-дневна почивка в петзвезден хотел в Албена за успешното си представяне в известното танцувално шоу "Nach Baliye".
Стотици присъстващи в панаирното градче използваха присъствието на боливудската звезда и чаровната българка, за да вземат автографи от тях и да си направят снимка за спомен. Двамата са най-известната в момента двойка в страната на Индира Ганди. 
28-годишният Кушал Тандон получи престижните награди Zee Gold Awards за златен дебют и Indian Telly Awards за свежо ново лице в киното. С Елена Боева се запознават във филмовата академия в Ню Йорк. Дядото на Кушал е бивш министър от най-населения щат Утар Прадеш. За семейството се знае, че има сериозно политически позиции в столицата му Лакнау. 
За популяризирането на България като туристическа дестинация в Индия представители на курорта "Алебна" са провели срещи с президента на асоциацията на индийските филмови продуценти Мукеш Бхат.   
На срещата с известния филмов продуцент се е обсъждало реализиране на изнесена филмова продукция на Боливуд в България. Тя ще популяризира страната ни като туристическа дестинация в Индия и ще даде началото на дългосрочно партньорство в сферата на филмовото изкуство. 
Бхат вече е направил 27 филма в различни държави по света, което накарало индийските туристи да пътуват и открият местата, където са заснети любимите им филмови герои. Продуцентът ще пристигне на Албена през юни, откъдето ще започен и търсенето на локации за филма.