Варна излиза на протест срещу побоя над Енимехмедов

Новините

22-01-2013, 16:18

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Съд за участниците в линча над Октай Енимехмедов

Датата е 26 януари, 12 часа пред Съдебната палата

Протест срещу побоя над пишман нападателя на Ахмед Доган - Октай Енимехмедов организират във Варна. "Нека всеки излезе в този час и да покаже, че ние не спим, че не сме безучастни към случващото се в България и вече няма да бъдем странични наблюдатели! Съд за участниците в боя над Октай Енимехмедов ", призовават инициаторите. Мирният протест ще се проведе паралелно в няколко града, сред които и Бургас, Ямбол, Асеновград, Крумовград, Кърджали, Габрово и Сливен, Търговище и др. Датата е 26 януари в 12 часа пред Съдебната палата. 

Протесът се организира чрез Фейсбук страницата "Съд за участниците в боя над Октай Енимехмедов". "В правова държава, където според управляващите цари демокрация на беше извършен един публичен линч.Наглата гавра на делегатите от ДПС се извърши пред погледите на стотици присъстващи. Цялото деяние се излъчваше на живо, но това ни най малко не повлия на въпросните хора да покажат каква голяма власт имат. Озверелите членове на ДПС ритаха, удряха, събличаха и скачаха върху Октай, докато хора на НСО го държаха.

Никой не спря животинските инстинкти на тези хора. Никой не говори за правата, които всеки от нас има, включително и Октай", пише на ФейсбУк страницата създадена в събота. Към момента тя е харесвана от над 12 200 души.