Пламен Стилиянов: Изпълняваме си ангажиментите към Спартак

Спорт

26-01-2013, 14:22

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

"От Вас научавам, че Живко Великов се е отказал от клуба и, че соколите може да фалират"

Собственикът на "Инжстрой Инженеринг" – Пламен Стилиянов бе потърсен от Varnautre.bg, за да коментира ситуацията около Спартак Варна, където той е основен спонсор. Както вече стана ясно, ситуацията в Спартак е неясна, след напускането на единствения ръководител в отбора – Живко Великов.

Спортно-техническият щаб и футболистите заявиха, че ако до първата тренировка на отбора, която е в понеделник от 14 часа, никой от собствениците на клуба не се появи и разясни какво се случва със Спартак, тимът ще бъде разпуснат.

Стилиянов остана изненадан, че изпълняващият функциите на изпълнителен директор на отбора - Живко Великов напуска клуба и спира да се занимава с футбол. Той не знаеше, че отборът е пред фалит.

„Аз не се занимавам с футбол, ние спонсорираме Спартак, като заявявам, че ангажиментите, които сме поели към клуба, си ги изпълняваме. Не мога да взема отношение по въпроса със сегашната ситуация, тъй като сега научавам от вас, че Живко Великов се отказва от футбола. Ние сме се ангажирали да даваме малко повече от 200 хил. лева на година и продължаваме да го правим. Не знам какво се случва с отбора, тъй като, пак казвам, аз не се занимават с футбол” каза за Varnautre.bg каза Пламен Стилиянов.