Блок осъмна с графити за 100-годишнината на Черно море

Привържениците на "моряците" се заканиха, че ще приложат идеята и в други части на града

Феновете на Черно море са обзети от еуфория за предстоящия голям празник на любимия им тим. Привържениците на варненския клуб изрисуваха блок в кв."Възраждане" на морската столица по случай наближаващия рожден ден на Морето. Това предизвика истинска еуфория в социалната мрежа Фейсбук, където авторът на шедьовъра получи много поздравления от поддръжниците на варненския отбор. Някои от привържениците се заканиха, че ще приложат идеята и в други части на града.

Както вече писахме, зелената част от Варна вече започна приготовления за юбилея. Феновете на Черно море са обзети от еуфория за предстоящия голям празник на любимия им тим. На 3 март тимът от Тича навършва 100-години от създаването си.

От фенклуба ревностно крият как точно възнамеряват да отбележат 100-годишнината на любимия отбор, но заявиха, че ще направят всичко, за да отпразнуват юбилея на най-стария клуб подобаващо. Феновете на "моряците" вече събират средства за рождения ден, като един от тях е подпомогнал кампанията, като дарил 1000 лева. Друг пък е купил факли за над 1200 лева, които ще бъдат запалени по време на празненствата.