Боян Илиев: Благодарим на кмета за помощта

Спорт

22-02-2013, 16:34

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Ще си търся нов отбор, дано някой се обади до началото на сезона, каза капитанът на Спартак 1918

Капитанът на Спартак 1918 Боян Илиев сподели пред Varnautre.bg, че той и почти всички основни футболисти в тима на "соколите" ще подадат молби за разтрогване на договорите си. Причината е, че играчите не виждат яснота и бъдеще в този отбор, който според тях е в затруднено финансово състояние.

„Ще си търся нов отбор. Въпреки че има една седмица до началото на шампионата ще се опитам да започна сезона на друго място. Все някой може да се обади през новата седмица. Вижда се, че в Спартак няма бъдеще. Нямаме топки, екипиривка и най-необходимите неща за нормален тренировъчен процес. Аз съм на такава възраст, че нямам много време да играя”, каза Илиев.

Той сподели още, че съптборниците му са коментирали и изказването на кмета Кирил Йорданов, който на церемонията "Футболист на Варна" сподели, че ще помогне на Спартак да излезе от кризата, в която е попаднал. „Благодарим на кмета за "помощта". Това е основното, което се говори с съблекалнята на Спартак в последните дни. Не е нормално община като Суворово да издържаа отбора си във "В" група със същият бюджет, с които сега се издържа Спартак. Все пак това е Варна, а отборът е Спартак”, каза още Илиев.