Камазола започна да бяга

Докторите са оптимисти, че съвсем скоро ще е готов на 100% за мачовете от шампионата

Наставникът на "Черно море" Георги Иванов може да разчита на всички футболисти за предстоящото гостуване на шампиона на България -"Лудогорец". Варненци играят на 3 март от 18 ч. в Разград, а срещата е навръх 100-годишния юбилей. 

Днес "моряците" проведоха две занимания, като в тях се включиха всички налични футболисти. Сутринта тренировката беше на стадиона на гранд-хотел "Варна" и включваше бегови упражнения за увеличаване издръжливостта на футболистите. След обед тимът се премести на базата на спортен комплекс "Черно море" под Аспаруховия мост. Там Гонзо наблегна на заниманията с топка и тактическите упражнения. Идеята на клубното ръководство е в лошото време да се пази теренът на стадион "Тича", но предвид променливите метеорологични условия се решава ден за ден къде да се тренира до мача срещу "Лудогорец".

Симеон Райков тренира наравно с останалите и постепенно увеличава натоварванията. Медицинският щаб е убеден, че ще е 100% възстановен до неделя. Дори по-сериозно контузеният Камазола постепенно изоставя облекчения режим, по който тренираше. Той премина от фитнеса към бегови занимания и за него докторите също са оптимисти, че съвсем скоро ще е готов на 100% за мачовете от шампионата.