ВМРО във Варна се саморазпусна

Новините

01-03-2013, 12:21

Снимка:

© emaxpress, архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Омръзна ни от безпринципни коалиции, омръзна ни от решения, целящи единствено материалното обогатяване и политическото обогатяване на един човек, пише в декларацията до медиите

"1 март е датата, в която решихме да сложим край. Край, който отдавна трябваше да бъде сложен, но имахме някаква надежда за промяна. Централното ръководство на ПП "ВМРО-БНД" в лицето на Красимир Каракачанов обаче не успя да докаже, че мисли за нещо повече от поредното безпринципно решение", пишат в декларация до медиите ВМРО - градска организация, ВМРО - младежка организация, ВМРО - Каменар и Общински комитет на ВМРО във Варна. От днес те се саморазпускат. 
Според текста в документа след последния конгрес структурата във Варна се е опитала да бъде вътрешна опозиция, но заради Красимир Каракачанов, който успешно превърнал името на ВМРО от български национален символ в символ на политическа проституция, който управлява Организацията като еднолична фирма и който се оказа един обикновен лъжец, това е безсмислено. "Проектираната коалиция с Атака преля чашата с търпение и това доведе до вземането на крайното решение. Защото в политиката освен всичко друго трябва да има и хигиена. Ние не сме влезли в такава организация, не сме се клели на такава организация", обобщават от саморазпусналите се структури.