Шамари на тренировка на Бяла

Спорт

28-03-2013, 22:51

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Напрежението между млади и стари в Черноморец расте

Футболисти на Черноморец Бяла се шамариха на тренировка, научи Varnautre.bg. Причината за раздаваните плесниците по време на заниманието е голямата възрастова граница между футболистите в тима на Краси Зафиров. От известно време в третодивизионният тим е раздиран вътрешни пререкания за това, че в отбора се лансират футболисти по над 40 години, за сметка на млади таланти излезли от школата на Черно море и Спартак. В двустранна игра, двата тима бяха разделени на млади и стари, като опитът за надмощие на по-опитните играчи на терена прерасна в саморазправа.

Юношата на Черно море Димитър Кунев изяде няколко шамара заради това, че е поискал фаул за игра с ръка. Освен него, още няколко от младите футболисти в тима на Черноморец пострадаха при опита на "възпитание" от доста по-големите от тях съотборници.

Любопитното е, че един от сблъсъците бе между бившия футболист на Спартак 1918 и треньор в школата на "соколите" Николай Станчев и небезизвестния Бойко Косев – Бобеца. За радост обаче разправията между двамата бе само словесна, като свидетели твърдят, че Станчев се е заканил, че ще се саморазправя с Бобеца на по-късен етап.