Гонзо оставя Коста Янев и Капитанов във Варна

Сред 18-те за мача с Ботев попаднаха юношите Слави Сталев и Бекир Расим и Брус Инканго

След днешното занимание наставникът на Черно море Георги Иванов – Гонзо определи групата за мача с Ботев (Пловдив). В нея не попадна Коста Янев и Илиян Капитанов, за сметка на това Гонзо ще качи в клубния автобус двама от юношите на клуба. Това са Слави Сталев и Бекир Расим. Сред 18-те попадна и новото попълнение на варненци Брус Инканго, който със сигурност ще играе в мача с "канарчетата", тъй като от Черно море са оптимисти, че футболистът ще получи права за "А" група.

За мача отпаднаха и централният бранител Росен Колев, както и опорният полузащитник Самуел Камазола, тъй като и двамата изтърпяват наказание за една среща заради натрупани жълти картони.

Гонзо събира футболистите утре сутринта в 8 ч., след което варненци ще отпътуват за Пловдив. Следобед моряците планират едно занимание на комплекс Векта в кв. Кючук Париж.

Двубоят между Черно море и Ботев (Пловдив) ще се играе на стадион Христо Ботев от 17 ч. в събота.

Групата на Черно море: Георги Китанов, Емил Михайлов, Сашо Александров, Александър Александров, Симеон Симеонов,Себастиян Комел, Еденилсон Бергонси, Георги Илиев, Георги Божилов, Мирослав Манолов, Ермес Паломино, Живко Атанасов, Кристиян Идалго, Симеон Райков, Слави Сталев, Бекир Расим, Брус Инканго, Тошко Колев.