Спартак без трима в Бургас

Отиваме да се надиграваме с Нефтохимик, каза наставникът на соколите Иван Найденов

Отборът на Спартак 1918 ще пътува за Бургас без трима футболисти. Аут за мача с Нефтохимик е наказаният заради натрупани жълти картони Станислав Иванов, както и контузените Виктор Драголов и Георги Филипов. Последният е с травма от последното занимание, като на негово място в тимовия лист ще бъде записан юношата Славомир Събков. Както вече писахме, нападателят на "соколите" Еньо Кръстовчев е възстановен напълно от травмата в коляното и със сигурност ще поведе атаката на варненци на Лазур в неделя.

"Отиваме да се надиграваме с Нефтохимик. Няма какво да губим в тази среща, можем само да спечелим. Имаме шансове да вземем точки и те не са никак малко. Очаквам битка през всичките 90 минути", каза пред Varnautre.bg насатвникът на Спартак 1918 Иван Найденов.

Варненци ще отпътуват за Бургас утре по обед, като двубоят между "соколите" и Нефтохимик от 18-ия кръг на "Б" група е в неделя от 17 ч. на стадион "Лазур".

Групата на Спартак 1918: Генко Славов, Мирослав Марков, Игнат Дамянов, Калоян Иванов, Венци Маринов, Митко Бекяров, Боян Илиев, Емил Мартинов, Георги Димитров, Станислав Желязков, Пламен Иванов, Драгомир Казаков, Славчо Събков, Диан Кателиев, Димо Димов, Еньо Кръстовчев, Иван Цачев, Десислав Дяков