Каменарски циганин кара без книжка, бута 40 лева рушвет на полицаи

Крими

29-04-2013, 15:09

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

По същото време задържаха варненец с кокаин и трева

30-годишен циганин от Каменар подкара кола из Варна без книжка. На 26 април около 2:30 часа  на бул. "Владислав Варненчик", на спирката на Автогарата в посока центъра на града за проверка е спряно "БМВ 320", съобщиха от полицията.

Докато проверяват документите, униформените установили, че шофьорът на колата е неправоспособен. Мургавият обаче решил, че ще отърве акта по Закона за движение по пътищата, който полицаите започнали да му съставят и подхвърлил на пода в служебния автомобил две банкноти от по 20 лева. 

Лицето веднага е задържано. Местопроизшествието е посетено от дежурна следствено – оперативна група. Образувано е досъдебно производство.

В същия ден и по същото време, но на друго място в града при полицейска проверка у 25-годишен варненец са открити пакетче с тревиста маса и друго с прахобразно вещество. Анализът е показал че става дума за марихуана и кокаин. И двата вида от намерените наркотици са под 1 грам, уточняват от полицията. Младежът е задържан. Случаят е докладван на прокурор от Районна прокуратура.